Radical Sound on MySpace


 

Radical Sound Reggae on You
Tube

 

 

Radical Sound Reggae on Hyves

 

 

Radical Sound Reggae on Twitter

 

 


Print this page

News

Jun 18, 2009

Line up Two Sevens Splash 2009


Buju Banton At Reggae SundanceBunny Wailer is één van de nog levende legendes van de reggae. Met Peter Tosh en Bob Marley vormde hij The Wailers en solo was hij later één van de eerste dancehall artiesten. Buju Banton was begin jaren negentig symbool van een nieuwe generatie reggaezangers en weet nog altijd een breed publiek te bekoren met zijn mix van aanstekelijke dancehall-tunes en spirituele rootsreggae.
Etana geldt als één van de grote rijzende sterren van Jamaica en is een symbool voor veel jonge vrouwen. Samen met Alborosie heeft ze momenteel een hit met het nummer ‘Blessings'. Irie Love is met name bekend van haar werk met Morgan Herritage. Tijdens meerdere tournees verzorgde ze het voorprogramma en stond ze als achtergrondzangeres op het podium bij deze klassieke reggaeband. De line-up wordt rondgemaakt door nog een sterke vrouwelijke artiest, de jonge Terry Lynn. Met haar harde en vurige sound onderscheidt ze zich van de meeste andere reggaeartiesten op Jamaica en schurkt ze aan tegen andere genres als hiphop en electro.

De kaartverkoop voor Two Sevens Splash 2009 is gestart via www.ticketservice.nl, Melkweg, Pico Records (Bijlmerplein), AUB Ticketshop, 150 grotere postkantoren, VVV, GWK en de bekende adressen. Voor meer informatie zie www.twosevenssplash.nl en www.melkweg.nl

zondag 5 juli
TWO SEVENS SPLASH
BUNNY WAILER / BUJU BANTON / ETANA / IRIE LOVE / TERRY LYNN / DIVERSE SOUNDSYSTEMS

Melkweg Amsterdam (beide zalen, rookruimte aanwezig)

aanvang 18.00 uur
tickets € 37,50 + lidm.

Add A Comment


Add A Comment

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in the picture:
Your Name(*):
Comment(*):
 
Bookmark and Share